Om oss

OM OSS

Wistecbygg & Entreprenad AB (tidigare FideBygg & Snickeri) startades 2008. Vi har en gedigen och lång erfarenhet inom byggsektorn med nybyggnation, om- och tillbyggnation.

 

Vi arbetar med fasta grupper av underentreprenörer med vilka vi har ett gott samarbete. Detta resulterar i att byggprocessen löper smidigt.

 

Efter kundens behov strävar vi att skapa intelligenta och funktionella lösningar med hög kvalitet i hantverk och design.

 

Vi lägger även stort vikt i att bygga "grönt" och detta oftast i kombination med trä som huvudmaterial. Läs mer under GOGREEN.SÅ GÅR DET TILL

01.Du mejlar dina förfrågningsunderlag och ritningar till oss.

Vi bokar in ett möte, på tomten eller på den tänkta byggarbetsplatsen, för genomgång.


02.Du får ett skriftligt anbud/ offert från oss, i fall att du välja ett fast pris (se definition nedan).03.Avtal tecknas med löpande räkning eller fast pris (se definition nedan).


ÄTA avtal (Ändrings- och tilläggsavtal) skrivs för eventuell tillkommande arbeten och ändringar.
04.Projektet utföres

och lämnas över till kunden.


Vid större projekt kan detta vara i samband med en slutbesiktning.
FAST PRIS eller LÖPANDE RÄKNING. Vid större byggnationer välja man som regel ett fast pris. 

Ett FAST PRIS kan ibland upplevas som ett dyrare alternativ, då detta pris har en inräknad riskmarginal, men detta kan vara till eran fördel, när en arbetsmoment tar mycket längre tid/ är krångligare än man har tänkt sig. Allt risktagande ligger på oss! Det är ett tryggt val att veta från början, vart den slutgiltiga kostnader kommer att ligga.